Treballar a una assessoria

Vols treballar en una assessoria? Sigui en l’àmbit jurídic, laboral, mercantil, fiscal, o en qualsevol altra àrea d’especialització, a Ribas Álvarez pots trobar l’oportunitat laboral que estàs buscant.

Treballar a Ribas Álvarez és molt més que fer-ho en una assessoria o consultoria. Estem especialitzats en una àmplia varietat d’àmbits per tal de cobrir les necessitats legals i econòmiques, tant d’empreses com de professionals i de particulars. Per la qual cosa, el nostre equip està conformat per advocats, assessors fiscals, laborals i consultors.

Sigui quin sigui el teu perfil laboral, si creus que pots encaixar amb els valors i la missió de Ribas Álvarez, t’animem a emplenar el formulari que trobaràs a continuació. Envia’ns el teu currículum per accedir a la nostra borsa de treball.

Consulta les nostres ofertes de feina

Consulta a continuació les ofertes de feina en assessories i consultories de Ribas Álvarez que tenim actualment obertes i accedeix al procés de selecció de personal. Disposem de vacants a les nostres oficines de Girona, Roses, Olot i Ripoll.

Fiscal
Girona, Olot
Des de fa 12 mesos

Ribas Àlvarez és una firma d’advocats, assessors fiscals, laborals, i consultors amb una àmplia proposta de serveis que pretén cobrir totes les necessitats d’àmbit legal i econòmic de l’em...

Hardware, IT, Software
Girona
Des de fa 1 any

Important  firma d’advocats, assessors fiscals, laborals, i consultors amb una àmplia proposta de serveis que pretén cobrir totes les necessitats d’àmbit legal i econòmic de l’empresa, prec...

Treballar a Ribas Álvarez

Descobreix com és treballar a Ribas Álvarez:

  • Projectes que motiven: donat el nostre ampli ventall de serveis, col·laborem en projectes molt diversos i que requereixen necessitats específiques. Treballar a Ribas Álvarez t’oferirà una àmplia experiència en diversos àmbits de l’assessoria i la consultoria.
  • Creixement professional: oferim una formació continuada als nostres treballadors amb l’objectiu que puguin créixer professionalment, comptar amb l’experiència necessària i oferir sempre un servei eficaç i eficient.
  • Cultura del respecte: treballem en un ambient divers, afavorint i fomentant la igualtat d’oportunitats.
    Un espai de treball ideal: disposem d’unes oficines cèntriques amb recursos tècnics moderns i els millors mitjans per tal d’oferir un servei de la màxima qualitat.
  • Treballar en una assessoria i consultoria líder: a Ribas Álvarez, comptem amb més de quaranta anys d’experiència en el sector. Tot això, ens ha fet situar-nos com una de les assessories i consultories líders a les comarques gironines.