Assessorament en comerç internacional

Oferim un servei d’assessorament en comerç internacional integral, participant en les diferents fases. Assessorem en la inversió, comerç i fiscalitat internacional, realitzem constitucions de societats a l’estranger, revisant i aplicant convenis per evitar la doble imposició.Gràcies a la nostra àmplia experiència i a la xarxa de col·laboradors internacionals de la qual disposem, podem garantir als nostres clients el millor servei. A Ribas Àlvarez, oferim un assessorament totalment personalitzat per facilitar el procés d’internacionalització d’una empresa. Aportem les solucions més adequades tenint en compte el tipus de negoci, les característiques del producte o servei ofert, el país d’origen i de destí, així com qualsevol altre variable que pugui interferir en el procés d’internacionalització.

Assessorament en comerç exterior

Sempre comptant amb el suport especialitzat del nostre equip d’advocats de comerç internacional, assessorem en l’organització de qualsevol projecte que necessiti desenvolupar operacions d’importació i exportació amb èxit i continuïtat. Dintre del nostre ampli ventall de serveis relacionats amb l’assessorament en comerç internacional, destaquem:

 • Anàlisi de la gestió dels costos de l’activitat exportadora.
 • Desenvolupament de la imatge exterior i diagnosi del potencial exportador.
 • Assessorament operatiu: negociacions, gravàmens, contractes, fiscalitat, formació.
 • Implementació de l’estratègia de comercialització internacional.
 • Establiment d’una xarxa comercial a l’estranger, estudi de possibilitats d’expansió.
 • Avaluació d’operacions comercials, mitjans de cobrament i cobertura de costos.
 • Assessorament fiscal internacional per a aconseguir una estructura eficient, sostenible i ben alineada amb els objectius estratègics del negoci.
 • Consultoria laboral.
 • Prevenció de riscos laborals.
 • Prevenció de riscos Penals (Compliance).
 • Responsabilitat Civil internacional: Assegurances.
 • Servei d’advocats per oferir assessorament legal i econòmic en tot allò relacionat amb el comerç internacional.

Consultoria internacional i de comerç exterior

Actualment, la internacionalització d’empreses s’ha convertit, en molts casos, en una necessitat derivada de la globalització. Els avantatges i beneficis que pot aportar el comerç exterior poden superar qualsevol activitat nacional. Tanmateix, un bon assessorament en tots els aspectes que envolten la internacionalització resulta fonamental per afrontar l’activitat amb les màximes garanties d’èxit. Un acompanyament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada cas pot contribuir a millorar-ne el rendiment.

En definitiva, un bon disseny en l’estratègia d’internacionalització d’empreses està basat en l’experiència, els coneixements i la seguretat de saber que qualsevol decisió que es pren, està ben fonamentada. A Ribas Àlvarez, t’ajudem a fer-ho realitat amb el nostre servei d’assessorament en comerç internacional. Per a més informació, no dubtis a contactar-nos sense cap mena de compromís. El nostre equip d’experts en comerç exterior estarà encantat de poder ajudar-te.

Vols que t’ajudi?
Seré el teu gestor personal

Joan Ernest Ribas
Àrea Fiscal Internacionalització

  NOTÍCIES RELACIONADES

  Supressió de la postil.la de la Haia en determinats documents

  SUPRESSIÓ DE LA POSTIL.LA DE LA HAIA EN DETERMINATS DOCUMENTS. La postil.la de La Haia és un segell que porten els documents públics provinents d’un altre Estat signant del Conveni de La Haia i que acredita l’autenticitat d’aquests documents, és a dir que la persona que l’ha expedit tenia la competència per fer-ho. Fins fa [...]

  GRAN ÈXIT!! Jornada tècnica i pràctica sobre el Registre de Jornada – 23 de maig 2019

  GRAN ÈXIT!! La Jornada Tècnica sobre el Registre de Jornada s’ha celebrat a l’Auditori del Centre a càrrec del Sr. David Carbonés (Responsable de RRHH i Gestió Laboral de Ribas Àlvarez) i del Sr. Jordi Giralt (Cap de l’àrea d’Informàtica de Ribas Àlvarez) amb un gran èxit de participació i interès. La primera part de [...]

  Visita d’estudiants de comptabilitat de la Universitat de HAN

  Des de l'Àrea de Comerç Internacional i Empresa és ja el tercer any que Ribas àlvarez rep la visita dels alumnes de l'últim curs de comptabilitat de la Universitat de HAN, Holanda. Els estudiants han tingut l'oportunitat de visitar les instal.lacions de Ribas Àlvarez i de participar en una xerrada a càrrec de Joan Ernest [...]