Política de privacitat de xarxes socials

La Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals en relació el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril del 2016 i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS i CONSULTORS, SL informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, SoundCloud i Youtube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL: CIF núm. B55147912
C/ Sèquia, núm. 7, 3ª planta de 17001 GIRONA
assessoria@ribasalvarez.cat
http: www.ribasalavarez.cat

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia xarxa social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

Publicacions
L’usuari, un cop unit a la pàgina de RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la xarxa social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la llei. En aquests casos, RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.
RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.
Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL, però sí que romandran a la xarxa social.

Promocions i ofertes
RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL es reserva el dret a realitzar promocions i ofertes, de les quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la xarxa social, seran publicades a la mateixa, complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.
La xarxa social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions i/o ofertes, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat
RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL utilitzarà la xarxa social per publicitar els seus productes i serveis, i si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.
No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS, SL perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.
A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de les diferents xarxes socials:
Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/explanation
Twitter: https://twitter.com/privacy
Linkedin: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=es_ES
Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
Youtube: https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/es/
SoundCloud: https://soundcloud.com/terms-of-use

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!