May
17

Campanya 2018 d’Impost sobre la Renda de Persones Físiques (IRPF) i Impost sobre el Patrimoni - Ribas Àlvarez

La campanya per presentar l’IRPF comença el 2 d’abril i finalitza l’1 de juliol. Us recordem que és important recollir la documentació que enviaran els bancs i les Administracions, així com la informació relativa a ingressos i despeses per arrendaments o activitats, i les despeses en habitatge habitual que puguin ser fiscalment deduïbles.

 

L’Impost sobre el Patrimoni ha estat prorrogat pel 2018 i cal analitzar l’obligació individual de presentar-lo, referit a la situació patrimonial a 31 de desembre de 2018, per contribuents amb un patrimoni net superior a 500.000,00 euros. Us recomanem recopilar els documents que especifica la carpeta. Si ho preferiu, ens podeu facilitar els documents necessaris per l’IRPF i IP, i Ribas Àlvarez Assessors i Consultors SL avaluarà la necessitat de presentar la declaració de Patrimoni.

 

D’altra banda, recordar-vos que l’Assessoria disposarà de les seves dades fiscals de 2018, si us vam tramitar la renda durant l’any anterior.

 

Us demanem que contacteu amb l’Assessoria per sol·licitar hora per confeccionar la declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i estudiar l’obligació de declarar l’Impost sobre el Patrimoni.

 

Per demanar hora per preparar aquestes declaracions, contacteu amb Recepció al tel. 972 21 06 73 o mitjançant el correu: secretaria@ribasalvarez.cat. Obrim als migdies, pel que les nostres instal·lacions estan obertes de dilluns a divendres de les 8h a les 18h de forma continuada.

 

Per a consultes sobre els documents així com per a qualsevol altra consulta, podeu contactar amb el vostre assessor o amb qualsevol altre membre de l’equip fiscal.

Ribas Àlvarez Assessors i Consultors SL

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!