March
4

Invitación Sessió 4 de marzo: ¿En qué se parece el Futbol a tu empresa? - Ribas Àlvarez

Ens complau CONVIDAR-TE a la sessió que desenvoluparem a la seu de RIBAS-ÀLVAREZ ASSESSORS I CONSULTORS SL sobre Futbol i Empresa, o millor dit, Barça i Empresa. Aquesta és l’essència de la nostra proposta. Et CONVIDEM a compartir una sessió de la mà del Sr. Ramon ALFONSEDA, històric jugador del Barça, qui juntament amb el Sr. Martín Vivancos, professor d’EADA Business School, ens proposen compartir els paral·lelismes existents entre el Barça i la teva empresa.

 

Una sessió en la qual abordarem dos temes molt importants en les nostres vides: la passió dels colors per “més que un club”, i l’empresa en la que inverteixes una bona part de la teva vida i on dónes vida als teus projectes professionals.  En definitiva es vol crear un MODEL DE NEGOCI sostenible en el temps. Analitzarem la gestió del risc, el conflicte i el fracàs. La persecució de bons resultats, amb la superació de la competència i l’obtenció d’un equip amb el talent òptim. Analitzarem com tot això acaba essent una qüestió de planificació i confiança que té molts punts en comú entre el món del futbol i la teva empresa.

 

“Volem estar a prop de la teva companyia” per això et fem arribar aquesta proposta innovadora i atractiva als nostres clients i amics.  Esperant sigui del teu interès, esperem comptar amb la teva assistència  i poder saludar-te personalment.

 

Lloc: Auditori del Centre, Carrer Sèquia 7, 7ª planta

Dia i hora: Dimecres 4 de març a les 17h

 

Per fer efectiva la teva confirmació,  agrairem que ho confirmis al mail secretaria@ribasalvarez.cat o bé al telèfon 972210673

 

Esperant que la proposta de l´equip de RIBAS ÀLVAREZ sigui del teu interès, i puguem  compartir-la plegats el dia 4 de març, quedem a la teva disposició per a qualsevol consulta que consideris fer-nos arribar.

Ribas Àlvarez Assessors i Consultors SL

Publicado por Àlex Soldevila Batlle – Asesor Fiscal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!